この記事の2番目に出てくるスイス製のCLASSIC FONDUEが手元にあるのだが。
そのうち食べようと思う。
ENGLISH
Preparation quick and easy
素早く簡単な準備方法
Pour the contents into a "Caquelon" or pan and melt the Fondue mix on a high heat setting under constant stirring.
中身を「カクロン(フォンデュポット)」もしくは鍋に入れ、ずっと攪拌しながら高熱量ででフォンデュミックスを溶かす。
Transfer the "Caquelon" or pan on a burner or platewarmer and keep Fondue at slight boiling point throughout the meal.
ポットもしくは鍋を、バーナーかプレートウォーマーに移し、食事中にはフォンデュをちょっと沸騰する状態に保つ。
Fix bread cubes on your fork, dip in the Fondue ...and enjoy this unique dish. Season to taste with pepper, nutmeg or paprika.
自分のフォークにキューブ状に切ったパンを固定し、フォンデュに浸して ... この面白い料理を楽しむ。胡椒、ナツメグ、パプリカで味を調える。
Ingredients: Original Swiss Cheese (53%), white wine, water, potato starch, Kirsh brandy, emulsifiers (sodium phosphate, polyphosphate), table salt, natural flavouring agents.
Naturally without lactose (below 9.1g/100g)
成分:オリジナルスイスチーズ53%、白ワイン、水、ジャガイモのでんぷん、カーシュブランデー、乳化剤(リン酸ナトリウム、ポリリン酸塩)、食卓塩、天然香料。
天然以外の乳糖(?) (100g中9.1g以下)
ちょっと牛乳入れてのばしてから煮たほうがいいらしい。
以前に半分食べてみた時は塩分がちょっと多かった気がする。